Batman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Batman
Superhelden

Nieuwe Joker in volle glorie te zien in verwijderde The Batman-scène

|
|

Laatste update:

Al sinds de release van The Batman (check hier onze recensie) gingen er verhalen rond over een eventuele deleted scene waarin we meer van The Joker te zien krijgen - en die scène blijkt dus écht te bestaan. The Batman-regisseur Matt Reeves heeft 'm alsnog met de wereld gedeeld!

De scène die de regisseur dropte duurt maar liefst vijf minuten. We zien Batman een bezoek brengen aan Arkham om een oude bekende op te zoeken. Hij probeert erachter te komen wie de seriemoordenaar is die Gotham op z’n kop heeft gezet. Het blijft eerst even een mysterie bij wie The Dark Knight op bezoek is. Na bijna een minuut krijgen we het dan eindelijk te zien en krijgen we toch echt de bevestiging. We zien Barry Keoghan (bekend van The Eternals) als niemand minder dan….The Joker!

Hij is Batman flink aan het treiteren en vertelt hem dat hij misschien wel meer gemeen heeft met The Riddler dan dat hij zelf wil toegeven.

Barry Keoghan in The Batman

Er waren al heel wat twijfels over Barry als de Joker in The Batman. Op de aftiteling werd de acteur weergeven als ‘Unseen Arkham Prisoner’. En vorig jaar had Barry’s broer al een tweet geplaatst, waarin hij riep dat zijn broer The Joker zou spelen, maar deze tweet werd alweer vrij snel verwijderd. Nu hebben we toch écht een bevestiging dat de Marvel-acteur toch een 'overstap' heeft gemaakt naar het DC-filmuniversum! 

In de kleine vijf minuten krijgen we toch een hele goede indruk van Barry als The Joker. Het uiterlijk is weer meer de klassieke versie van de schurk. Dat konden we in die éne vage scène tussen hem en Paul Dano's Riddler, die wel de eindmontage haalde, natuurlijk nog niet zien.

Veel acteurs gingen Robert Pattinson voor in de rol van Batman. Dit zijn de allerbeste vleermuismannen op een rijtje!

The Batman is momenteel in de bioscoop te zien. En vanaf 18 april is de film ook te bekijken op HBO Max. 

Lees verder