Nieuwe details over Star Wars Spin-off film rond Obi Wan

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuwe details over Star Wars Spin-off film rond Obi Wan

Nieuwe details over Star Wars Spin-off film rond Obi Wan

|
|

Laatste update:

Het is even stil geweest rond de plannen voor een Star wars spin-off film over Obi Wan Kenobi, maar nu duiken er weer nieuwe berichten op. De voorbereidingen voor de film zouden al begonnen zijn, en opnames zouden in april 2019 van start moeten gaan. En natuurlijk speelt Ewan McGregor weer de wijze Jedi-ridder.

Aannemelijke Geruchten

De nieuwe geruchten zijn afkomstig van de fansite Fantha Tracks, die normaal gesproken niet met onzin komt. Het zou dus om aannemelijke geruchten gaan. Dit meldt een anonieme bron: “Het project is in dusdanig gevorderde staat dat een art afdeling nu volledig met pre-productie bezig is in de Pinewood Studios. Diverse crewleden die aan meerdere Star Wars-films hebben meegewerkt hebben contractverlenging aangeboden gekregen, zodat ze zich bij de productie kunnen voegen zodra ze klaar zijn met Star Wars Episode IX”. Opnames zouden van start gaan in april 2019 zodat de film met Kerst van 2020 in première kan gaan.

Regisseur is er ook al

De eerste verhalen over een Obi Wan-film doken in augustus vorig jaar op

. Regisseur Stephen Daldry zou al ja gezegd hebben tegen het aanbod om deze nieuwste Star Wars Story te gaan regisseren. Daldry regisseerde eerder onder meer The Reader en The Hours, en daarnaast heeft hij vier afleveringen van The Crown geregisseerd.

A False Hope

In januari gaf McGregor zijn fans valse hoop

door bij de uitreiking van de Golden Globes, waar hij een beeldje won voor zijn rol in Fargo seizoen 3, te verschijnen met zijn typerende Obi Wan-Baard. Vorige week dook hij echter gladgeschoren op bij de première van Solo: A Star Wars Story. Ook al houdt de Schot zich stug van de domme als hij naar de film gevraagd wordt, hij maakt er geen geheim van graag weer de rol van de legendarische Jedi-meester op te pikken.

Lees verder