Bereidt Ewan McGregor zich voor om Obi-Wan Kenobi te spelen?

Veronica Superguide logo
Bereidt Ewan McGregor zich voor om Obi-Wan Kenobi te spelen?

Bereidt Ewan McGregor zich voor om Obi-Wan Kenobi te spelen?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Ewan McGregor begint de laatste tijd weer op zijn Star Wars-personage Obi-Wan Kenobi te lijken! Fans hopen dat de jedi-meester binnenkort een nieuwe film krijgt, maar McGregor zegt van niets te weten!

McGregor won gisteren de Golden Globe voor Beste Acteur In Een Serie voor zijn (dubbel)hoofdrol in het derde seizoen van Fargo. Tijdens de aansluitende persconferentie werd de Schotse acteur gevraagd naar de Star Wars-film over de jedi-meester, waarover al zo lang gefluisterd wordt.

De acteur reageerde enthousiast, maar afhoudend: ‘Er wordt veel over gepraat… Ik zou Obi-Wan Kenobi graag weer spelen, maar verder weet ik er net zo veel over als jullie!’

ORLY?

Het zou kunnen dat McGregor de waarheid spreekt, maar het is óók denkbaar dat de acteur zich een beetje van de domme houdt. Regisseur Stephen Daldry (The Crown, Billy Elliot) onderhandelt momenteel met Disney om twee films te maken. Een ervan is een bewerking van de hit-musical Wicked, de andere is de Star Wars-film over Obi-Wan Kenobi.

Fans vinden de Schot de laatste tijd al verdacht veel op de jedi-meester lijken! Eenzelfde baard; foto’s waarin McGregor aan het trainen is… Wordt er gewerkt aan een comeback van Kenobi? Of bereidt de acteur zich misschien voor op de opnames... van Episode IX?

Star Wars Stories

Naast de films in de Star Wars-trilogieën, de ‘Episodes’, maakt Disney nu al een aantal jaar ‘Star Wars Stories’. Deze films staan (min of meer) los van het hoofdverhaal, of diepen de verhaallijnen juist uit. In 2016 verscheen in deze reeks Rogue One, en over een paar maanden komt Solo uit, waarin de avonturen van een jongere Han Solo voorbijkomen.

Naast een ‘Stories’-film over publieksfavoriet Obi-Wan Kenobi, gaan er ook al een tijd geruchten over een verhaal met premiejager Boba Fett in de hoofdrol.

Lees verder