Heleen van Rooyen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heleen van Rooyen
VI

Nieuwe carrière voor Heleen van Rooyen?

|
|

Laatste update:

Naast het schrijverschap ambieert Heleen misschien wel nóg een nieuwe carrière. Mediator worden lijkt haar wel wat. En dan specifiek voor de familie Hazes.

Dat vertelt Heleen aan tafel bij Vandaag Inside. Aan tafel hebben de heren het over de docu van André Hazes die 20 oktober op Videoland verschijnt. Van der Gijp is fan van de familie, maar Derksen moet er, zoals van héél veel dingen en mensen, niets van weten. “De zoon, de dochter en de vrouw, bij hen allemaal zit een steekje los.”

Verlosser van alle ellende

Heleen is het niet met Johan eens. Zij vindt het vooral zonde dat er zoveel ruzie in de familie is. Sterker nog: ze is er zelfs van overtuigd dat zij de familie kan verlossen van alle ellende. “Ik zou heel graag willen bemiddelen. Bij deze bied ik mij aan als mediator van de familie Hazes.”

‘Met alle respect’

“Het leven is kort. Het is familie. Moeder, dochter en zoon. Het moet gewoon goed gaan.” Johan zet wel een kritisch vraagteken bij de ambities van Heleen. “Vind je niet dat je zoiets aan de professionals moet overlaten? Met alle respect.” Maar Heleen laat zich niet zo snel uit het veld slaan: “Ik heb zelf heel veel ervaring met gemankeerde gezinnen. Dus ik kan er goed over praten. Ik bied me aan. Oprecht.”

Of de familie Hazes op haar hulp zit te wachten is nog maar de vraag.

Videoland documentaire André Hazes

De documentaireserie zal uit vijf afleveringen bestaan. In een post op Instagram laat André Hazes weten dat hij het érg spannend vindt. Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken.”

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder