Star Wars: The Rise Of Skywalker - Nieuwe beelden in Vanity Fair

Veronica Superguide logo
Star Wars: The Rise Of Skywalker - Nieuwe beelden in Vanity Fair

Nieuwe beelden Star Wars: Episode IX!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Lange tijd werd er niet naar buiten gebracht over Star Wars: Episode IX - The Rise Of Skywalker. Met een (inmiddels) traditioneel verhaal in Vanity Fair gaat de kurk vandaag van de fles!

Vanity Fair mocht langskomen op de set van Star Wars: The Rise Of Skywalker, en schoot een paar geweldige foto’s. Het tijdschrift doet dit sinds 1999 al bij elke Star Wars-film, waarna de informatiestroom over de films op gang komt.

Star Wars: The Rise Of Skywalker

The ‘Knights Of Ren’, de vrienden van Kylo Ren (Adam Driver) zitten sowieso in de film, zo blijkt uit het artikel. Wat ze precies doen weet nog niemand, maar ze komen voorbij in The Rise Of Skywalker. Stiekem vinden we dat wel leuk… Na The Force Awakens, waarin deze figuren héél even zitten, waren we toch wel nieuwsgierig geworden naar wat voor club het is!

Knights Of Ren in Star Wars - Vanity Fair/Annie Leibovitz

Naar verluidt volgen deze figuren hun baas blindelings. Maar ja, Kylo’s instelling is in de loop van de nieuwe trilogie ook al een paar keer veranderd. Al wordt het een schaamteloze matpartij; net als de ‘praetorian guards’ in The Last Jedi; we zijn er klaar voor en down mee!

We wisten dat Keri Russell ook meedeed in de nieuwe Star Wars-film, na Felicity en recenter het fenomenale The Americans. Haar personage is een gemaskerde bandiet genaamd ‘Zorri Bliss’; een naam die - laten we er geen doekjes om winden - niet zou misstaan in de eerste de beste stripclub.

Keri Russel as Zorri Bliss in Star Wars: The Rise Of Skywalker - Vanity Fair/Annie Leibovitz

Wat het doel van Zorri precies is, is onbekend. Haar helm lijkt een béétje op die van Boba Fett (R.I.P), en waarschijnlijk zal ze een vergelijkbare rol spelen.

Episode IX en verder

Een groot deel van The Rise Of Skywalker speelt zich op een nieuwe zandplaneet, genaamd Pasaana. Over het verhaal is verder weinig bekend, maar op de foto’s van Annie Leibovitz zien we Kylo Ren en Rey (Daisy Ridley) ernstig duelleren met lightsabers.

Nieuwe beelden Star Wars: Episode IX!

Van de rebellen is na The Last Jedi niet zo veel meer over. Poe Dameron zit niet meer in een X-Wing, maar bestuurt de Millennium Falcon met Lando Calrissian aan zijn zijde!

Nieuwe beelden Star Wars: Episode IX!

In The Rise Of Skywalker, dat niet alleen het sluitstuk van de huidige trilogie is, maar ook het einde van negen Star Wars-films(!), leren we meer over The First Order. Waar komen deze space-fascisten precies vandaan? En waarom heeft de republiek ze niet eerder verslagen?

Nieuwe beelden Star Wars: Episode IX!

Star Wars: Episode IX - The Rise Of Skywalker draait vanaf 18 december in de bioscoop. Daarna is het een paar jaar stil: in 2022 moet een nieuwe trilogie beginnen, gemaakt door D.B. Weiss en David Bernioff; de makers van Game Of Thrones!

Hopelijk horen we snel meer over de nieuwste Star Wars-film!

Lees verder