Sonic uit Sonic The Hedgehog live action-film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sonic uit Sonic The Hedgehog live action-film

Nieuw design van oerlelijke live action Sonic The Hedgehog gelekt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Gamers schrokken zich een tijdje terug helemaal kapot toen ze zagen hoe Sonic eruitziet in de live action film. De makers gingen na bakken kritiek opnieuw aan de tekentafel zitten en het nieuwe eindresultaat lijkt nu bekend! 

Het zat er al even aan te komen: Sonic The Hedgehog-regisseur Jeff Fowler beloofde met een nieuwe design te komen. Een onbekende twitteraar slingert nu twee nieuwe afbeeldingen de wereld in en dit lijkt ook écht materiaal te zijn (al blijft het een gerucht). Hij geeft aan dat hij de beelden kreeg van 'een vriend bij Paramount Studios'. En, is het een verbetering? 

Sonic The Hedgehog

Dit nieuwe design grijpt terug naar het bekende game-figuur en ziet er wat minder 'menselijk' uit dan de vorige uitgekotste versie. Hij heeft nu wat grotere ogen, is kleiner en ziet er gewoon meer 'game'-achtig uit. Creatieve fans gingen eerder al he-le-maal los door dan maar zélf een nieuw design te creëren

Waar gaat de film over?

In Sonic The Hedgehog neemt de supersnelle blauwe egel het uiteraard op tegen zijn aartsvijand Dr. Robotnik, gespeeld door Jim Carrey. Het Sega-icoon probeert samen met agent Tom Wachowski (James Marsden) uit te zoeken hoe ze hem kunnen stoppen. Vanaf 13 februari 2020 draait Sonic in de bios! Al nemen we aan dat we zijn nieuwe look eerst nog even kunnen aanschouwen in een nieuwe trailer. Die eerste moet namelijk zo snel mogelijk van ons netvlies af!

Lees verder