Sonic The Hedgehog Teeth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Sonic The Hedgehog Teeth

Nieuwe look voor live action Sonic The Hedgehog is af

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Toen eind april de eerste trailer voor de live action Sonic The Hedgehog-film opdook, schrok het internet zich helemaal de pleuris. De ondeugende blauwe egel uit de Sega-games zag er ineens uit als een gedrocht dat niet zou misstaan in een angstaanjagende horrorfilm. Binnen een paar dagen kondigde regisseur Jeff Fowler dan ook aan dat ze de boel om zouden gooien. Nu twee maanden verder kunnen we eindelijk weer rustig slapen, want het nieuwe design is af.

“I f*cked up”

Hoe de nieuwe Sonic eruit ziet is nog even geheim, vandaar het plaatje van het enge oude ontwerp boven dit item. maar In een interview met vakblad Variety laat producent Tim Miller weten dat hij het nieuwe ontwerp heeft gezien. “En ik denk dat de fans tevreden zullen zijn”, zo stelt hij ons gerust. Ook vertelde de producent hoe het er achter de schermen bij de film aan toe ging toen ze de vernietigende reacties op de eerste trailer zagen. “Toen de poep de ventilator inslingerde ging ik naar de regisseur toe en zei ik ‘Het belangrijkste is om nu meteen te zeggen ‘I f*cked up,’’. Hij had al een tweet verstuurd voordat ik daaraan toe kwam. Dat was de juiste manier om ermee om te gaan”.

Een flop betekent geen franchise

Wat bewoog de makers van de film om overstag te gaan en zo snel toe te geven aan de reacties van de verschrikte fans? Simpel: de angst dat er anders geen vervolgfilms zouden komen. “Dit is een franchise, en die moet goed zijn”, aldus Miller. De animo en merkbekendheid zijn in elk geval aanwezig, want er zijn tot nu toe meer dan 360 miljoen Sonic-games over de toonbank gevlogen.Vanaf 13 februari 2020 kunnen we zien of het de mannen achter de Sonic The Hedgehog-film toch gelukt is om er iets leuks van te maken.

Lees verder