Niek, De Bachelorette

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Niek, De Bachelorette

Boze Niek wilde weglopen tijdens De Bachelorette-reünie

|
|

Laatste update:

De Bachelorette-finalist Niek zag die gigantische plottwist van Gaby Blaaser ook totáál niet aankomen. De gepikeerde Brabander had eigenlijk weg willen lopen tijdens de reünie-aflevering!

Dat zegt hij in een interview met Privé TV. "Ik had het niet zien aankomen", geeft Niek toe. "Ik had eigenlijk verwacht dat ze zou zeggen: 'Niek, jij nog een kans!' Dit was wel shocking. Ik denk dat niemand dit had verwacht." Gaby zorgde tijdens de reünie-aflevering voor ophef door ex-kandidaat Jordy er bij te halen en 'm te vragen of hij misschien toch een keer met haar wil daten (en die date komt er!). Ondertussen spelen er ook geruchten rondom een andere nieuwe liefde voor de actrice.

Weglopen

Niek voelde zich enorm gepikeerd tijdens de uitzending. Als hij erop terugkijkt, had hij véél beter weg kunnen lopen. "Ze kwam binnen en mijn eerste gevoel was eigenlijk: oké, ik stap nu op, ik stap van die bank af en ik loop weg. Dat had ik eigenlijk ook gewoon moeten doen." De Bredanaar die net als de andere finalist Joey uiteindelijk bot ving bij Gaby, kan er nog steeds niet over uit.

Boze Niek wilde weglopen tijdens De Bachelorette-reünie

Gaby

Niek gaf eerder al aan dat hij twijfelde aan Gaby's oprechtheid. Ook nu haalt hij weer uit naar de actrice. Volgens Niek liet ze na de opnames helemaal niets meer van zich horen. "Alsof we niet meer bestonden toen we in Nederland aankwamen. Dat is gewoon erg jammer." En hoewel ze het hartstikke leuk hadden in Zuid-Afrika, zo benadrukt de auto-handelaar, is het best wel een smet op het avontuur dat Gaby na afloop niets meer liet weten. "Was het dan voor jou meer show dan dat je echt kwam om de liefde te vinden?"

Lees verder