De Bachelorette, Gaby Blaaser, Jordy Jamhal

Veronica Superguide logo
De Bachelorette, Gaby Blaaser, Jordy Jamhal

De Bachelorette Gaby Blaasers date met Jordy staat gepland!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De plottwist van het jaar! Na 4 weken Zuid-Afrika ging eigenlijk Limburger Joey er met de laatste roos vandoor. Maar dat bleek al snel de verkeerde keus. Gaby heeft spijt dat ze niet voor Jordy koos. En de 2 hebben nu officieel een date gepland staan. Die zagen we niet aankomen!

Trouwplannen?

Jordy vertelt aan RTL Boulevard dat de date waarschijnlijk na het weekend komt en dat ze waarschijnlijk ergens in Amsterdam een hapje gaan eten. Jordy ziet zelfs een toekomst met Gaby als zijn vrouw voor zich. Huisje, boompje en kindje! Want ook daar heeft de hunk aan gedacht. "Gaby wil graag kinderen. En dat wil ik ook", geeft hij toe. Komen er dan Bachelorette-babies? Had deze hint dan toch een belangrijke betekenis? Dat terwijl een paar mensen Gaby met deze man hebben zien zoenen! Huh?

Over plottwists gesproken

Dit seizoen van De Bachelorette had de ene plottwist na de ander! Kijkers waren geschokt toen Jordy en Jethro naar huis werden gestuurd. Volgens velen de leuksten van heel het programma. En dan kiest ze in de finale voor Joey, wat finalist Niek (natuurlijk) vanaf het begin niet de juiste keus vond. En nu dus toch nog op date met Jordy? Zien jullie ook al een sequel aankomen? 

Lees verder