Nicolette van Dam en Bas Smit

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicolette van Dam en Bas Smit
BN'ers

Nicolette walgt van jubileum-cadeautje: ‘Wat goor!’

|
|

Laatste update:

Nicolette van Dam en Bas Smit waren afgelopen vrijdag zeven jaar getrouwd, en daarom vond Bas het wel leuk om een cadeautje te geven aan zijn vrouw. Nicolette was... niet zo blij met het presentje: ‘Wat goor!’

Nicolette en Bas trouwden in 2015, en sindsdien zijn ze behoorlijk ‘Insta-famous’, dankzij soms hilarische posts. Om hun huwelijk te vieren had Bas nieuwe oorbellen voor zijn geliefde. Deze waren echter niet alledaags: de hangers bestaan uit… een plakje worst.

Nicolette denkt nog romantisch verrast te worden, en verontschuldigt zich: ze heeft zelf niets voor Bas! De excuses maken al snel plaats voor verwarring: ‘Wat goor! Gadverdamme, nee! Ik word er naar van.’

Is dit huwelijk nog te redden?

De presentatrice denkt even later alsnog een serieus cadeautje te krijgen, maar dat blijkt ook een sof. In plaats van oorbellen met worst, zijn het dit keer oorbellen met… stukjes komkommer! Zo lang je maar met elkaar kan lachen, zit het huwelijk in elk geval nog goed!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder