Nicolette van Dam en Bas Smit

Veronica Superguide logo
Nicolette van Dam en Bas Smit

Bas Smit en Nicolette van Dam delen ‘sextape’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

De schildpadden van Bas Smit en Nicolette van Dam laten er in 2021 geen gras over groeien! Fred en Corrie gaan volgens Bas “Palend het nieuwe jaar in!”

Op Instagram deelt Bas een filmpje van Fred, die lekker achterop Corrie gedoken is. “Fred is alweer bezig!”, roept Smit terwijl hij Nicolette roept. Dan worden Freds avances bruut verstoord door schildpad Corrie: “Corrie houdt er niet van als mensen kijken…”

Bas’ en Nicolettes ‘sextape’

Het lijkt op het eerste gezicht een ultiem melig filmpje, maar dat is maar gedeeltelijk waar. Bas Smit liet eerder dit jaar twee schildpaddeneieren ‘sponsoren’, en het derde stelde hij open voor ‘Tikkies’. Zo zamelden Bas en Nicolette ruim 600.000 euro in voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Blije eieren!

Hoe vaker Fred hitsig wordt, des te beter is het dus voor dit kinderziekenhuis! Dat Corrie in 2021 maar veel eitjes mag leggen!

Het is afwachten of Fred en Corrie de komende tijd nog eitjes blijven leggen. We zien het zéér waarschijnlijk op de Instagram-pagina’s van het celebrity-koppel. Daar zetten ze elkaar regelmatig in hun hemd!

Lees verder