Nicolette van Dam

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicolette van Dam

Fijnproever Nicolette van Dam laat voor zich koken in nieuwe show

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Maak jij de perfecte uienquiche? Of is jouw kerriesoep onovertroffen? Nicolette van Dam is op zoek naar jouw signature dish. De presentatrice mag namelijk aan de bak voor een nieuwe show op SBS 6.

Kotelet voor Nicolette

Voor de nieuwe kookshow van Nicolette van Dam hoef je gek genoeg niet eens heel goed te kunnen koken. Het gaat puur en alleen om één enkel gerecht dat je perfect klaar kunt maken. Met andere woorden: je signature dish! De kookshow heeft tot op heden nog geen naam. We weten echter al wel dat het programma dagelijks op de buis moet komen. In elke aflevering zullen vier amateurkoks de strijd met elkaar aangaan. Een professionele jury proeft hun gerechten en wijst een winnaar aan. Deze kandidaten staan vervolgens in de weekfinale tegenover elkaar.

Koken met Superguide

Nicolette van Dam is nog op zoek naar kandidaten. Lijkt het je tof om mee doen, maar heb je geen idee wat te maken? Geen zorgen, wij kennen vijf uitstekende recepten. Geen signature dish, wel een uitblinker op het gebied van bakken? Dan vind je het vast leuk om te horen dat Heel Holland Bakt ook alweer kandidaten zoekt.

Lees verder