Heel Holland Bakt zoekt kandidaten voor nieuw seizoen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt zoekt kandidaten voor nieuw seizoen

Heel Holland Bakt zoekt kandidaten voor nieuw seizoen

|
|

Laatste update:

We zijn nog maar net bekomen van de vorige reeks, of het nieuwe seizoen dient zich al aan. Vanaf vandaag kunnen ambitieuze amateurbakkers opgeven voor Heel Holland Bakt!

Spraakmakend

Wat 8 Mile is voor freestyle rappers, is Heel Holland Bakt voor amateurbakkers: een kans om voor eens en altijd te bewijzen dat jij de beste bent! Vorige week vond de finale plaats van het meest spraakmakende seizoen uit de geschiedenis van de kookcompetitie. Daarin ging amateurbakker Anna er met de winst vandoor. Maar Omroep Max is al op zoek naar nieuwe kandidaten om hun soufflé-skillz te vertonen!

Worteltaart

Op de officiële Facebook-pagina van Heel Holland Bakt verscheen vanmorgen bovenstaande oproep voor nieuwe deelnemers. Op de site van de bakwedstrijd valt verder te lezen dat de kandidaten moeten beschikken over onder meer bakervaring, stressbestendigheid en productkennis. Maar de belangrijkste eis is bakplezier. “Bakplezier is de room in de hoorn, de wortel in de worteltaart, of de kaneel in de appeltaartvulling: onmisbaar”, aldus de programmamakers.

Denk jij dat je alles in huis hebt om de opvolger van Anna te worden, dan kun je je tot 23 maart opgeven op de website van productiehuis Blue Circle!

Lees verder