Heel Holland Bakt blijft kijkcijferkanon

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Heel Holland Bakt blijft kijkcijferkanon

Heel Holland Bakt blijft kijkcijferkanon

|
|

Laatste update:

Heel Holland Bakt blijkt ook met André van Duin aan het roer een kijkcijferkanon. Zondagavond stemden bijna 2,6 miljoen mensen af op het bakprogramma van Omroep MAX. Daarmee is het de op een na best bekeken aflevering ooit. Ook SBS' Wegmisbruikers en Stegeman op de Bres werden goed bekeken.

Als zoete broodjes

Alleen naar de ontknoping van het vorige, derde seizoen keken meer mensen, meldt Mediacourant. In oktober zagen 2,8 miljoen Nederlanders hoe Sarena Solari de titel pakte. Heel Holland Bakt, waarvan het thema brood was, trok ook deze week de meeste kijkers op zondag. 

Speurneus Stegeman

Iemand die het ook goed doet op zondagavond is Alberto Stegeman met Stegeman op de bres op SBS 6. 1,1 miljoen kijkers zagen hoe Alberto een dame hielp die door haar criminele ex-vriend was beroofd. Maar daar wist de SBS-presentator wel raad mee. Het best bekeken alternatief was Wegmisbruikers, dat 930.000 kijkers naar SBS6 lokte. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting Kijk Onderzoek.

Ook Studio Sport Eredivisie en het NOS Journaal van 20.00 uur haalden de top van de kijkcijferlijst. De programma’s trokken respectievelijk bijna 2,4 en ruim 2,3 miljoen kijkers.

Lees verder