Nicolette Kluijver reageert: heeft ze een relatie met afkickende Rick Brandsteder?

Nicolette Kluijver heeft een hele hechte band met haar afkickende Expeditie Robinson-collega Rick Brandsteder. Te goed volgens sommige kijkers, zijn de twee verliefd op elkaar? Nicolette reageert!

Nicolette Kluijver en Rick Bransteder

De presentatrice was gisteren bij RTL Boulevard om het nieuwe seizoen van De Perfecte Verbouwing te promoten. Superleuk natuurlijk maar wat ze echt wilden weten was hoe het met bestie Rick gaat. Die probeert van zijn alcoholverslaving af te komen in Zuid-Afrika en doet zo’n afstand tussen de twee niet ontzettend pijn?

15 jaar vriendschap

“Het gaat goed met Rick. We spreken elkaar veel en het gaat hartstikke goed met hem. We hebben laatst teruggerekend dat we volgens mij al vijftien jaar bevriend zijn en natuurlijk steun ik hem.”

Of is het meer dan vriendschap? Zo plaatste juicekrijgster Yvonne Coldeweijer eerder een video van de twee waarop ze elkaar wel een hele intieme verjaardagszoen geven. Ook zijn er dit soort schattige foto’s.

‘Helemaal rood van’

Nicolette wil alleen kwijt dat ze nog 100% single is. “Ik word er helemaal rood van, maar nee. En ook geen Rick Brandsteder, want dat zal absoluut je volgende vraag zijn. Wij zijn heel goede vrienden en als wij een relatie hadden gehad, dan had ik dat echt verteld, maar dat is niet zo.”

Verder houdt ze de kaken op elkaar over waarom Rick precies in de afkickkliniek zit. Raar want zijn moeder gaf de details wel gewoon.