Nicolas Cage nog steeds kapot van bizar 4-daags huwelijk

Veronica Superguide logo
Nicolas Cage nog steeds kapot van bizar 4-daags huwelijk

Nicolas Cage nog steeds kapot van bizar 4-daags huwelijk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Nicolas Cage en trouwen gaan niet goed samen. Dat bewijst zijn vierde stukgelopen huwelijk wel, die amper 4 dagen duurde. Toch zegt de acteur in een nieuw interview met New York Times Magazine dat hij nog steeds kapot ervan is.

Waarom Nicolas Cage na 4 dagen Erika Koike wilde scheiden

Het huwelijk met de visagiste Erika Koike werd blijkbaar voltrokken toen ze allebei stomdronken waren. Daarnaast zou Erika een relatie met een ander persoon en haar criminele verleden hebben achtergehouden. Dit waren de 3 redenen waarom Nic Cage al na 4 dagen een scheiding aanvroeg. Maar verder is het nog te pijnlijk om over te praten:

"Er was recentelijk een breuk. Ik wil er liever niet over praten. Ik was behoorlijk kapot ervan en de wijze waarop het is gebeurd."

De acteur - bekend van talloze klassiekers - kende Erika Koike een jaar toen ze besloten om dronken in het huwelijksbootje te stappen. Zijn nieuwe ex zou alimentatie willen hebben omdat ze reputatieschade heeft opgelopen door het debacle.

Eerdere huwelijken

Cage had in 2002 ook een flitshuwelijk met Lisa Marie Presley, dat 3 maanden duurde. Zijn eerste 2 huwelijken met Patricia Arquette en Alice Kim hielden veel langer stand. Wat ook lang stand houdt is Nicolas Cage z’n fascinatie met foute kapsels in films. Ja we hebben een lijst van de beste Nic Cage-kapsels gemaakt

Lees verder