Nicolas Cage Primal Trailer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicolas Cage Primal Trailer

Nicolas Cage gaat “Full Cage” in trailer voor Primal

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De carrière van Nicolas Cage is alweer een paar jaar (net als zijn liefdesleven) gierend uit de bocht aan het vliegen, met regelmatig films als resultaat die zo beroerd zijn dat ze stiekem weer heel leuk worden. Ook zijn nieuwste film Primal belooft weer zo'n pareltje te worden. Het moge inmiddels bekend zijn dat Nic’s gewoonte om compleet over the top te acteren inmiddels door fans omschreven wordt als Nic Cage die “Full Cage”" gaat. En de fans kunnen gerust zijn, want in Primal zien we hem zelfs in de trailer al Full Cage gaan!

Krankzinnig plot

Natuurlijk hebben we al reikhalzend naar deze eerste trailer uitgekeken sinds deze film anderhalf jaar geleden aangekondigd werd. En niet alleen omdat Famke Janssen er ook in meespeelt. Het plot klinkt namelijk zo krankjorem dat onze nieuwsgierigheid meteen geprikkeld werd: Nic speelt namelijk een jager die aan boord van een schip zit vol met gevaarlijke dieren. Laat deze boot nou ook net als gevangenentransport dienen voor een opgepakte huurmoordenaar?! Deze snoodaard weet te ontsnappen en bevrijdt alle wilde dieren, die met niet echt overtuigende CGI uit de computer zijn geknald.

Straight to on demand, maar niet in Nederland!

In Amerika komt deze kraker tegelijk in de bioscopen en on demand uit, meestal al niet zo'n goed teken. In Nederland krijgt Primal vooralsnog een heuse bioscooprelease, op 16 januari 2020. Mocht je hem nog niet gezien hebben, check dan onze lijst der lijsten  met de Beste Films van Nicolas Cage!

Lees verder