• BN'ers

Nick en Simon uit elkaar? 'Er zijn soloplannen'

Door Robin Heerkens
Nick en Simon

Bassie zonder Adriaan. Grace zonder Frankie. Bert zonder Ernie. Nick zonder Simon. De horror, we moeten er niet aan denken! Maar binnenkort moeten we er misschien toch aan geloven want Nick en Simon werken aan soloplannen.

"Al een paar jaar leek de chemie tussen de zangers te verminderen en de pandemie gaf misschien de genadeklap", zo valt te lezen in de nieuwe editie van weekblad Privé. Hierin doet een 'insider' een boekje open over het mogelijke einde van dit iconische duo. "In Volendam weet men het inmiddels zeker: binnenkort gaan Nick & Simon officieel uit elkaar." Er blijkt misschien een kern van waarheid in te zitten...

Management reageert

Beide zangers hebben namelijk "soloplannen" voor het vervolg van hun carrière, zo laat hun management woensdag aan het ANP weten in reactie op de geruchten over die mogelijke breuk. "Er zijn inderdaad soloplannen van zowel Nick als Simon", luidt de verklaring. Verder wil het management nog niets kwijt over de mogelijke breuk en verwijst het door naar de uitzending van Jinek op 29 augustus. Hierin zullen de twee, die ook op tv furore maakten met onder meer hun Simon and Garfunkel-zoektocht, "meer vertellen over hun plannen".

Mochten de twee ook écht gaan breken, duurt het in ieder geval nog wel even. "Festival-optredens, nieuwe singles, televisieprogramma’s en het tweede deel van de succesvolle NSG Theatertour staan voor na de zomervakantie op de agenda", voegt het management toe in een verklaring aan RTL Boulevard.

Check ook ons ultieme overzicht met de beste duo's in films en series!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.