Netflix stopt met aanbieden gratis proefperiode Nederland en België

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix stopt met aanbieden gratis proefperiode Nederland en België

Netflix stopt met aanbieden gratis proefperiode Nederland en België

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Netflix stopt met het aanbieden van een gratis proefabonnement. Met die proefperiode kon je eerder een maand lang gratis kijken om te bepalen of het aanbod van de streaminggigant je wel kon bekoren. Helaas is die luxe verleden tijd!

Niet langer gratis Netflix kijken...

Netflix is per direct gestopt met het aanbieden van een gratis proefperiode van een maand. De maatregel geldt voor zowel Nederland als België. Met het wegvallen van het proefabonnement moeten nieuwe gebruikers nu dus direct betalen voor het gebruik van de streamingdienst...

Geen gratis proefmaand meer bij Netflix 

Bij het maken van een nieuw account is de optie om een proefperiode te starten plots verdwenen. Het is niet bekend waarom Netflix deze maatregel (specifiek in Nederland en België) doorvoert. Het lijkt echter aannemelijk dat er te veel misbruik van werd gemaakt. Het is hoe dan ook in ieder geval wel een opvallende maatregel. Je kon namelijk al sinds de lancering in 2013 eerst een maandje gratis kijken. Ach ja, het is een beetje geven en nemen met Netflix. Zo zijn we bijvoorbeeld wel heel blij met die langverwachte nieuwe functie!

PS Heb je al een abonnement en ben je nog op zoek naar nieuwe Netflix-kijktips? We wijzen je graag op drie recente toevoegingen aan het aanbod: To All The Boys I've Loved Before 2, Locke & Key en Uncut Gems.

Lees verder