Debby Ryan in Insatiable

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Debby Ryan in Insatiable

Netflix stopt controversiële serie Insatiable

|
|

Laatste update:

Insatiable, een zwarte comedy over een dik meisje dat dun wordt en vreselijke wraak neemt op haar pesters, zorgde in 2018 voor veel ophef. De serie zou een stereotiep beeld neerzetten van zwaarlijvige mensen, en propageren dat ‘dun beter is’.

Op zich viel dat best mee, maar de serie (en Netflix) profiteerden enorm van de ontstane ophef. Iedereen wilde met eigen ogen zien hoe gemeen deze serie eigenlijk was. Omdat het Netflix niet zoveel uitmaakt waaróm je iets kijkt, alleen dát je kijkt, werd de serie pijlsnel verlengd met een extra seizoen.

Insatiable op Netflix

Bij het tweede seizoen was er een stuk minder controverse, en Insatiable werd dus ook minder goed bekeken. Daar lijkt het althans sterk op, want de serie is definitief stopgezet volgens actrice Alyssa Milano.

Hoewel de serie aardig wat fans had, verwachten we niet dat er nu een mega-actie volgt om de serie levend te houden. Voor Lucifer is dat mogelijk toch nog gelukt! Het is wel een beetje sneu dat Insatiable eindigde op een knoeperd van een cliffhanger, maar voorlopig is het helaas niet anders.

Lees verder