Tobias Kersloot en Jade Olieberg in Ares

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tobias Kersloot en Jade Olieberg in Ares

Nederlandse Netflix-Original Ares: wij interviewden de cast!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

YES! Vandaag is het zover: de Nederlandse Netflix Original-serie Ares staat nu op de streamingdienst! Wij vroegen de cast het hemd van het lijf en stelde ze onder andere de vraag door wie ze het liefst hun Engelse versie zouden laten inspreken. Robert De Niro? Is goed Robin, we bellen hem alvast voor je!

Interview

Als echte castleden van een Netflix-serie konden we het natuurlijk niet laten om te vragen naar hun eigen Netflix-favorieten. Als horror-acteurs zou je verwachten dat ze zelf niet wakker liggen van een enge film. Maar Tobias, die Jacob speelt, lukt het niet om te slapen na het kijken van Hereditary. Bekijk het allemaal in de video!

Cast

Een echte primeur voor Nederland, Ares is de eerste volledig Nederlandse Netflix-productie: een psychologische horror-serie van 8 afleveringen. De cast, die de streamingdienst heeft opgetrommeld, zijn vooral jonge acteurs. De 26-jarige Jade Olieberg (Rosa) was al eerder te zien in Moordvrouw, Van God Los, Ik weet wie je bent en Flikken Maastricht. Haar tegenspeler, de 23-jarige Tobias Kersloot (Jacob) kun je kennen van de bioscoopfilm Kappen!, of van Nieuwe Buren, Vrijland en Brussel.

Ben jij helemaal op de hoogte van alles wat te maken heeft met de nieuwe horror-serie? Kijk ook naar deze 5 dingen die je moet weten voordat je Ares gaat kijken.

Lees verder