Rick en Morty Seizoen 4 op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rick en Morty Seizoen 4 op Netflix

Eindelijk! Netflix maakt Rick and Morty seizoen 4 releasedatum bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We vroegen ons vorige maand nog af wanneer Netflix Nederland ons blij ging maken met het vierde seizoen van Rick and Morty. Inmiddels hebben we het verlossende antwoord voor je. Ben je er klaar voor? De releasedatum van Rick and Morty seizoen 4 is *tromgeroffel* zondag 22 december!

Vierde seizoen Rick and Morty eindelijk op Netflix

We keken al een maand lang met een scheef oog naar Amerika. Aldaar kon men in november al los met het nieuwe seizoen van Rick and Morty… Gelukkig hoeven we na veel gespeculeer dus slechts een maandje langer te wachten. Het vierde seizoen van de geliefde animatiereeks is namelijk vanaf zondag 22 december te zien op Netflix. Een ideale start van je kerstvakantie, dus!

De eerste helft van Rick and Morty seizoen 4?

Nu we het goede nieuws achter de rug hebben, zijn jullie hopelijk bestand tegen wat slechter nieuws… Je vindt die 22 december namelijk nog niet alle afleveringen van Rick and Morty op Netflix. Dat zit zo: het vierde seizoen is dus nog maar een goede maand bezig. Dat betekent sowieso dat er nog niet meer dan 5 afleveringen zijn… Dat is echter niet de enige kink in de kabel. Het is namelijk ook nog niet bekend wanneer de resterende afleveringen te zien zullen zijn! Onze beste gok is begin 2020, maar dat zegt natuurlijk nog niets over een Nederlandse Netflix-releasedatum. We houden je natuurlijk op de hoogte. Voor nu laten we je achter met die hysterische trailer voor seizoen 4!

Rick and Morty seizoen 4 is vanaf 22 december te zien op Netflix.

Lees verder