Shot uit Rick and Morty seizoen 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Shot uit Rick and Morty seizoen 4

Rick and Morty seizoen 4: wanneer staat het op Netflix?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Amerikanen zaten afgelopen zondag aan de buis gekluisterd voor de eerste aflevering van Rick and Morty seizoen 4. Maar euhm, wanneer zijn wij eigenlijk aan de beurt? Hoe zit het, Netflix?!

Rick and Morty gooit in seizoen 4 werkelijk álle remmen los (voor zover dat nog niet was gebeurd). Onze favoriete science-fiction opa en kleinzoon combo stuiteren en trippen alle kanten op. Hier in Nederland kunnen we op Netflix terecht voor onze Rick and Morty-fix - geldt dat óók voor seizoen 4?

Rick and Morty seizoen 4 op Netflix

We vallen maar meteen met de deur in huis: dit is nog niet duidelijk. Voor Rick and Morty seizoen 3 hield Netflix een strak schema aan. Er kwam elke week, een aantal dagen na uitzending in de VS, een nieuwe aflevering online. Vooralsnog ziet het Netflix-schema voor november er nogal 'Rick and Morty-loos' uit...

Nieuwe afleveringen

Amerikanen, die via Adult Swim kijken, krijgen sinds afgelopen zondag elke week een vers portie Rick and Morty te zien. Het gaat in eerste instantie over 5 afleveringen. De grote mastermind achter deze annimatieserie, Dan Harmon, heeft eerder al gezegd dat er hierna nóg eens 5 afleveringen aankomen. Het is nog niet bekend wanneer die op tv komen in de VS.Nu even allemaal Netflix bestoken met requests zodat we eindelijk weten wanneer we óók (legaal) aan seizoen 4 kunnen beginnen!

Lees verder