Netflix, nieuwe functie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix, nieuwe functie

De top-10: Netflix komt met handig nieuw lijstje!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Netflix zit niet stil! Waar ze eerder dit jaar nog een einde aan dingen maakten (zoals de autoplay previews en de proefperiode van één maand), komt er nu eindelijk een functie bij: de top-10 per land. 

Kun jij nou nooit meepraten met je collega's, vrienden of familieleden, omdat je een serie of film pas te laat ontdekt? Dan komt Netflix met een nieuwe feature speciaal voor jou. 

Drie lijstjes

Ze introduceren namelijk drie verschillende top 10-lijstjes: een gecombineerde lijst en losse lijsten voor films en series. "De rij wordt iedere dag geüpdatet en de volgorde hangt ook af van hoe relevant bepaalde films en series voor een gebruiker zijn", aldus Netflix in hun persbericht. Zo zien wij bijvoorbeeld op dit moment Narcos Mexico (niet zo gek aangezien het tweede seizoen deze maand online is gezet), The Last Thing He Wanted en After in de top-3. 

Testperiode

Het overzicht, dat je hieronder kunt zien, is o.a. getest in het Verenigd Koninkrijk en Mexico. Aangezien ze daar positief op de nieuwe feature reageerden, heeft Netflix besloten om het ook in andere landen te introduceren. Mocht je de lijstjes op dit moment nog niet zien, update dan vooral je app.

Lees verder