Netflix-serie Sexy Beasts

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix-serie Sexy Beasts

Netflix komt met datingshow à la The Masked Singer

|
|

Laatste update:

Furries, hou jullie staarten vast! Netflix komt met een wel heel behaarde datingshow. Maak je klaar voor The Masked Singer meets First Dates in het nieuwe Sexy Beasts.

In deze euh… bijzondere datingshow gaan kandidaten op blind dates met meesterlijke beesten-make-up op hun gezicht gesmakt. Van een dolfijn en bever tot een vogelverschrikker. Zelfs de duivel komt een kijkje nemen! De castleden kunnen zo het podium van The Masked Singer op stappen, waar trouwens ook een nieuw seizoen van komt.

Oprechte connectie

In iedere aflevering gaat een single op drie dates met iemand die verkleed is als dier of mythisch wezen. Zo wil Netflix dat de deelnemers een oprechte klik krijgen net als bij Too Hot To Handle. Aan het einde van de dates kiest de kandidaat een van de drie singles en wordt hun echte identiteit bekend gemaakt. Maar het zal vast geen verrassing zijn dat alle deelnemers – zonder de make-up – alsnog flinke hotties zijn.

Win het weekend van je dromen!

Releasedatum

De release van deze sexy beasts is al erg dichtbij. De eerste zes afleveringen verschijnen op 21 juli. Op een later moment komen er nog eens zes afleveringen bij, maar wanneer dat precies is, weten we nog niet. Of dit net zo’n succes wordt als de andere realityshows bij Netflix moet nog blijken. Wij zijn erg … benieuwd?

Sexy Beasts is vanaf 21 juli te zien op Netflix.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder