• Reality

Netflix brengt Squid Game tot leven in Squid Game: The Challenge

Squid game

Say what?! Real live Squid Game? Netflix brengt de populaire serie tot leven in de grootste reality competitieserie ooit: mét de grootste cast en hoogste geldprijs in de geschiedenis van reality tv. Eerder liet Netflix al weten bezig te zijn met een vervolg op de immens populaire serie. Maar wie had dit verwacht?!

456 échte spelers strijden samen voor een bedrag dat hun leven voorgoed zal veranderen: 4,56 miljoen dollar. Ze worden getest in een reeks van proeven, gebaseerd op de originele serie en aangevuld met nieuwe uitdagingen. Tegenstanders worden één voor één geëlimineerd. En met zo’n hoge inzet, wil niemand naar huis.

‘We’ve already come too far to end this now’

“Fans van de dramaserie staat een fascinerende en onvoorspelbare reis te wachten terwijl onze 456 echte deelnemers door de grootste competitieserie ooit navigeren, vol spanning en verrassende wendingen, met de hoogste geldprijs ooit aan het einde van de rit”, laat Netflix weten. Over de exacte invulling van Squid Game: The Challenge blijven ze nog een beetje mysterieus. En wát gaat er in godsnaam met die geëlimineerde spelers gebeuren?!

Geef je op!

Kun jij Annemaria Koekoek-en als een kei en ben je wel in voor een spelletje?Jij kan misschien wel the lucky one zijn die Squid Game wint en met het enorme geldbedrag naar huis gaat. ’The Front Man’ verwelkomt kandidaten van over de hele wereld. De serie wordt gefilmd in het Verenigd Koninkrijk en Engels spreken is wel een must! Denk jij dat je geschikt bent voor Squid Game? Geef je dan nu op via SquidGameCasting.com.