The Rain krijgt een derde seizoen op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Rain krijgt een derde seizoen op Netflix

Netflix bevestigt derde seizoen van het spannende The Rain

|
|

Laatste update:

Komt er ooit een einde aan de dodelijke regenbuien in Netflix’ The Rain? We merken het volgend jaar in derde, laatste seizoen van de serie!

In The Rain reist een groep jongeren door Denemarken en Zweden, om te ontsnappen aan een dodelijk virus dat zich verspreidt via neerslag. Simone (Alba August) en Rasmus (Lucas Lynggaard) zoeken hun vader, die hen achterliet in een bunker en daarna spoorloos verdween…

In het tweede seizoen leerden we al véél meer over wat de regen zo dodelijk maakte, en wat het mysterieuze bedrijf Apollon ermee te maken had. Een vaccin voor de dodelijke ziekte is dichterbij dan ooit, maar dat geldt óók voor de boeven van Apollon!

The Rain

Netflix maakte zojuist bekend dat de Deense successerie een derde seizoen krijgt. Fijn, maar helaas is het wel meteen de laatste serie van The Rain

Het tweede seizoen van The Rain verscheen begin mei op Netflix, dus we verwachten het derde seizoen in dezelfde periode volgend jaar. Binnenkort verschijnt ook het tweede seizoen van de Duitse mystery-serie Dark, en op 4 juli zien we ein-de-lijk the Motherload: het derde seizoen van Stranger Things!

Lees verder