Stranger Things 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stranger Things 3

Nieuwe Stranger Things 3 clip zit vol zomervibes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Peter Koelewijn

Stranger Things seizoen 3 start 4 juli en Netflix geeft ons mondjesmaat meer info over het nieuwe creepy avontuur dat we gaan beleven. Wat we natuurlijk 100% kunnen verwachten is dat het slaperige stadje Hawkins uit de jaren ’80 weer het toneel wordt.  Bereid je voor op nieuwe eighties vibes met deze Stranger Things 3 clip!

Summertime!

Het is netjes van Netflix dat de nieuwe video praktisch nul dingen spoiled. Het enige dat we zien is dat beroepseikel Billy (weer gespeeld door Dacre Montgomery) een nieuw baantje als badmeester heeft. Dat staat hem prima en met name de vrouwelijke bezoekers zijn maar wat blij dat hij in een rode zwembroek rond paradeert, met badmeestersfluit in de aanslag.

De Upside Down is terug…

De jongens en Eleven zijn echter weer de hoofdrolspelers in het derde seizoen. Zoals we in de eerste trailer van Stranger Things 3 konden zien, worden de kids ouder en lijken ze misschien zelfs uit elkaar te gaan groeien! Of dat ook echt gebeurt is de vraag want de Upside Down – de paralelle wereld van de demogorgon – is nog niet klaar met Hawkins…

Stranger Things 3 verschijnt 4 juli op Netflix. Alle afleveringen van het derde seizoen knallen gelijk online dus zorg dat je agenda leeg is die dag!

Lees verder