Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown op lijst invloedrijksten mensen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown op lijst invloedrijksten mensen

Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown op lijst invloedrijksten mensen

|
|

Laatste update:

Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown is opgenomen op de lijst met de honderd invloedrijkste mensen van Time. De 14-jarige is de jongste persoon op de lijst ooit.

Millie op de bres

De tiener wordt veel geprezen om haar rol als Eleven in de Netflix-serie. Daarnaast heeft ze zich het afgelopen jaar uitgesproken voor de March For Our Lives-protesten. Dat deed ze onder meer vorige maand bij de Kids Choice Awards, waar ze haar prijs opdroeg aan de slachtoffers van de schietpartij op een school in Florida. Ze droeg daarbij een shirt met de namen van de zeventien mensen die omkwamen bij de tragedie.

Meerdere mijlpalen

Op de lijst van magazine Time staat dit jaar een recordaantal jonge mensen; 45 van de honderd genoemden zijn onder de veertig jaar. Ook zijn er dit jaar met 45 dames meer vrouwen dan ooit opgenomen in het speciale nummer.

Hollywoodsterren

In het segment Artiesten werden dit jaar onder meer talkshowhosts Jimmy Kimmel en Trevor Noah, acteurs Gal Gadot (Wonder Woman), Sterling K. Brown (This Is Us) en Roseanne Barr (Roseanne) en regisseurs Guillermo Del Toro (The Shape Of Water) en Greta Gerwig (Lady Bird) gekozen tot invloedrijksten ter wereld. Ook onder het kopje Pioniers komt een aantal Hollywoodsterren voorbij: actrice Tiffany Haddish (Girls Trip), vrouwelijke rapper Cardi B en acteur Kumail Nanjiani (Silicon Valley) hebben in die categorie een plekje veroverd. Onder meer Black Panther-ster Chadwick Boseman en muzikanten Jennifer Lopez en Rihanna staan op de lijst onder de noemer Iconen.
Volgend jaar wordt het derde seizoen van de hitserie 'Stranger Things' verwacht. In bovenstaande video zie je wat we tot nu toe weten over het vervolg van de spannende reeks.

Lees verder