Neymar is met terugwerkende kracht te zien in La Casa De Papel

Veronica Superguide logo
Neymar is met terugwerkende kracht te zien in La Casa De Papel

Nee maar! Stervoetballer te gast in La Casa De Papel

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Netflix heeft stiekem een cameo van een wereldberoemde voetballer in La Casa De Papel geplaatst. De timing is een beetje raar, maar als je ziet wie het is snap je waarom!

Het derde seizoen van La Casa De Papel verscheen ruim een maand geleden, en we konden niet wachten op nieuwe avonturen van de coolste roversbende uit de recente geschiedenis. Deze week werd er met terugwerkende kracht(!) een cameo van een wereldberoemde voetballer in de serie geplaatst: Neymar.

De aanvaller van Paris St. Germain, die eigenlijk weg wil uit Parijs en terug naar Barcelona, nam een paar kleine scènes op voor het derde en vierde seizoen van de populaire Netflix-serie.

La Casa De Papel

Voor het seizoen online kwam werd de voetballer aangeklaagd voor seksueel misbruik, dus namen de makers van La Casa De Papel het zekere voor het onzekere. Nu de rechtszaak stopgezet werd, vanwege gebrek aan bewijs, durfde men het toch weer aan. Beetje vreemd, maar goed: er zijn wel meer rare details.

De Braziliaanse voetballer is een enorme fan van La Casa De Papel en volgens hem is het een droom om een rol te spelen in de serie. Voor de serie en Netflix is een cameo van de wereldster natuurlijk óók erg interessant vanuit PR-oogpunt.

De rol van Neymar is klein: hij speelt een monnik genaamd João, die in het klooster woont waar De Professor tijdelijk verblijft. Over zijn acteerwerk kunnen we kort zijn: dat verbleekt bij Michael Jordan in Space Jam. Van iemand die bij elk zuchtje wind krijsend naar de grond gaat hadden we eerlijk gezegd meer verwacht.

Wanneer het vierde seizoen van La Casa De Papel verschijnt is nog niet bekend. Het werd meteen achter het derde opgenomen, dus hopelijk duurt het niet gek lang.

Lees verder