Nederlandse misdaadserie La Famiglia te zien op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nederlandse misdaadserie La Famiglia te zien op Netflix

Nederlandse misdaadserie La Famiglia te zien op Netflix

|
|

Laatste update:

La Famiglia heeft de overstap gemaakt naar Netflix. De Nederlandse misdaadserie is vanaf vandaag te zien bij de streaming-gigant!

Pizzeria

In La Famiglia maken we kennis met de Nederlands-Italiaanse familie Esposito. Zij runnen al 25 jaar lang een succesvolle pizzeria in een Nederlands dorpje: de Famiglia past dan ook prima op Netflix, waar al héél veel docu's over eten staan.Eigenaar Marloes (gespeeld door Ariane Schluter uit Ik weet wie je bent) komt erachter dat er misschien crimineel geld in haar zaak zit. Tot overmaat van ramp wordt er vanuit de kelder van het restaurant een niet al te jofel incassobureau gerund door haar schoonfamilie. Terwijl Marloes haar zaak probeert te redden, wordt de lijn tussen boven- en onderwereld steeds dunner…

Eigen bodem

Maria Goos schreef het scenario van La Famiglia. Zij tekende eerder voor als dramaseries als Pleidooi en Oud Geld. Naast Ariane Schluter, zijn er ook rollen weggelegd voor Joke Bruijs, die sinds deze maand weer in GTST opduikt, Frans van Deursen en Georgina Verbaan. Echt kakelvers is La Famiglia trouwens niet. De serie was al in 2016 te zien bij AVROTROS. Daar was het geen succes: na een aantal afleveringen werd de serie verplaatst naar de late zondagavond. Het is nu maar afwachten of deze misdaadserie van eigen (pizza)bodem meer fans trekt op Netflix!

Lees verder