Joke Bruijs vanaf november weer te zien in GTST

Door Redactie
Joke Bruijs vanaf november weer te zien in GTST

Joke Bruijs zal in november opnieuw te zien zijn als Maria de Jong in Goede Tijden, Slechte Tijden. Dat heeft “The first lady of Rotterdam” zelf aan het Algemeen Dagblad laten weten. Het is nog niet bekend hoe lang zij weer terug zal zijn in Meerdijk, maar de opnames duren in elk geval de hele maand september.

“Volgende week beginnen de opnames”, zo vertelt de 66-jarige actrice. “De opnames duren de hele maand. Volgens mij ben ik voor het eerst op 22 november weer in de serie te zien”. Haar personage Maria de Jong is de moeder van Rik de Jong (Ferri Somogyi) en Danny de Jong (Jan Kooijman). Bruijs was van 2009 tot en met 2011 drie seizoenen lang te zien in de populairste soap van Nederland. Hierna emigreerde haar personage naar Canada.

“Veel nieuwe perikelen”

Joke houdt zich nog op de vlakte over de reden van Maria’s terugkeer naar Meerdijk. “Er zijn weer veel nieuwe perikelen”, is alles wat zij erover kwijt wilt. Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden begint op 3 september, maar echte die hard-fans gaan de eerste afleveringen natuurlijk in de bioscoop kijken.