Nicolas Cage in National Treasure

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicolas Cage in National Treasure

Eindelijk: Disney werkt aan National Treasure 3

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het is alweer vijftien jaar geleden sinds Nicolas Cage in actie kwam als de schatzoeker Benjamin Gates. Maar het geduld van de fans lijkt nu eindelijk te worden beloond!

Groen licht

In 2004 scoorde Disney een enorme hit met National Treasure. Deze vlotte avonturenfilm met Nicolas Cage in de hoofdrol kostte 100 miljoen dollar om te maken, maar verdiende zichzelf bijna vier keer terug. Geen wonder dat Disney al snel groen licht gaf aan National Treasure: Book of Secrets, een vervolg dat ruim 300 miljoen dollar winst genereerde. Sindsdien bleef het echter akelig stil rondom deze hitserie… tot nu!

Champagne

Volgens The Hollywood Reporter is Chris Bremner ingehuurd door Disney om het script te schrijven voor het tweede vervolg op National Treasure. Deze scenarioschrijver tekende eerder voor het kassucces van Bad Boys for Life en het onvermijdelijke Bad Boys 4. Op de redactie zijn de champagneflessen inmiddels al koud gezet: vorig jaar vroegen we ons al hardop af waar National Treasure 3 bleef. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze kaskraker op zijn zachtst gezegd hoge ogen gooide in onze ranglijst van de allerbeste films van Nicolas Cage!

Lees verder