• RTL

Nasrdin Dchar door dolle na winst Marokko: ‘Mijn Marokkaanse hart!’

Door Birgit Roobol
Nasrdin Dchar

Voor het eerst in de geschiedenis heeft Marokko zich geplaatst voor de kwartfinales op het WK. Een enorme overwinning voor het Marokkaanse team. Bij RTL Boulevard belden ze met acteur Nasrdin Dchar die helemaal uitzinnig is.

“JAAA!”, schreeuwt hij door de telefoon. “Dit is ongelofelijk. Marokko heeft gewoon geschiedenis geschreven vanavond!” Na een verlenging en penalty’s wonnen ze van Spanje. “Gewoon gewonnen! Mijn Marrokkaanse hart… op dit moment… fokking hel!”

 

Spannende wedstrijd

Met Najib Amhali en nog 500 andere Marokkaanse supporters hebben ze de wedstrijd tegen Spanje gekeken. Met zijn handen voor zijn ogen heeft hij naar de penalty’s zitten kijken. “Ik heb heel die penaltyreeks gebeden!”

Tegen Nederland in de finale?

Het kan zomaar zijn dat Nederland tegen Marokko in de finale staat, haalt Bridget nog even aan. Voor welke club hij dan is, weet Nasrdin nog niet. “Dat zijn twee harten die dan kloppen!”

Het WK Qatar 2022 is in volle gang. Elke dag barst het van de voetbalprogramma’s die vertellen over Oranje én de stand van zaken in Qatar. Dit zijn alle analisten en presentatoren op een rij.

RTL Boulevard is iedere dag om 18.35 uur te zien op RTL 4.