The Muppets

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Muppets

Muppets keren terug naar Disney+!

|
|

Laatste update:

Update: Disney heeft verduidelijkt dat Muppets Now op 31 juli in een beperkt aantal landen te zien zal zijn, waaronder de VS, Canada en het Verenigd Koninkrijk. Het is helaas nog niet bekend wanneer we in Nederland naar de nieuwe Muppet-serie kunnen kijken. 

Hieronder volgt het originele bericht:

It’s time to play the music! Kermit, Miss Piggy, Gonzo en Fozzie zijn binnenkort te zien in Muppets Now, een nieuwe serie op Disney+.

De plannen voor Muppets Now zijn al een paar jaar oud, en in het verleden is de opzet van de show al onthuld. De laatste info die we hebben is dat de show uit zes afleveringen van een half uur bestaat, die zijn onderverdeeld in drie segmenten. Elke aflevering heeft een stukje ‘talkshow’, kookprogramma én een quiz.

Kermit de Kikkers assistent Scooter speelt schijnbaar de hoofdrol. Het is de bedoeling dat hij elke aflevering probeert om diezelfde aflevering te uploaden, maar dat de andere Muppets het hem bijna onmogelijk maken. Naar verluidt zijn de verhalen grotendeels geïmproviseerd. Let wel: de info is van bijna een jaar geleden, dus het zou kunnen dat er het een en ander veranderd is aan de opzet.

Er was een tijdje geleden sprake van nóg een Muppet-serie op Disney+, maar de show genaamd Muppets Live Another Day werd vanwege onbekende redenen geannuleerd.

The Muppets op Disney+

Het is de bedoeling dat Muppets Now vanaf 31 juli op Disney+ te streamen is. Op dit moment staan er al verschillende Muppets-films en -series op Disney+; helaas niet allemaal.

Het laatste wapenfeit van The Muppets, een The Office/30 Rock-achtige comedyshow, deed het in 2015 helaas niet al te best. Hopelijk is Muppets Now het begin van een glorieuze comeback voor de pluizige mafkezen. Meer geweldige films op Disney+ vind je trouwens hier!

Lees verder