The Muppets cast The Muppet Show Kermit Miss Piggy

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Muppets cast The Muppet Show Kermit Miss Piggy

Neeeeee! Disney+ annuleert Muppets Live Another Day

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

We vertelden jullie laatst nog welke films en series je allemaal kunt gaan kijken op Disney+. Marvel, Star Wars en een karrenvracht klassieke animatiefilms; heerlijk! Een van de series waar wij ons echter misschien nog wel meer op verheugden, was Muppets Live Another Day. We schrijven bewust 'verheugden', want helaas heeft Disney laten weten dat deze Muppets-serie geannuleerd is...

Muppets Live Another Day geannuleerd door Disney+

In februari van dit jaar leerden we dat Josh Gad een nieuwe Muppets-serie ging maken voor Disney+. Deze serie zou de titel Muppets Live Another Day meekrijgen. Tijdens de D23 Expo in Anaheim kregen we aanvullend te horen dat er in 2020 een tweede show (getiteld Muppets Now) zou volgen. Twee nieuwe Muppets-series... Geweldig nieuws! Inmiddels blijkt echter dat slechts één van die twee Muppets-series echt in première zal gaan op Disney+.

Muppets Now staat nog wel gepland voor Disney+

Deadline schrijft dat Muppets Live Another Day geannuleerd is omdat de schrijvers het niet eens konden worden met Muppets Studios. Het was de bedoeling dat de serie de draad na The Muppets Take Manhattan op zou pakken. In eerste instantie stond Muppets Studios vierkant achter deze premisse, maar inmiddels voelt het opperhoofd er niets meer voor. Helaas weigeren de schrijvers hun originele idee aan te passen, zodat beide partijen besloten hebben de stekker uit Muppets Live Another Day te trekken... Jammer! Maar gelukkig kunnen we dus in ieder geval nog uitkijken naar Muppets Now, dat sterk belooft te lijken op het alom geliefde The Muppet Show.

Lees verder