MTV maakt Nederlandse versie datingshow Are You The One?

Door Redactie
Kaj Gorgels in Are You the one op Videoland en MTV

Aan datingshows geen gebrek op de Nederlandse televisie. Toch denken MTV en RTL nog iets te kunnen toevoegen aan het riante aanbod met hun versie van de Amerikaanse datinghit Are You The One?

In Are You The One? worden twintig vrijgezellen in een luxe villa op een zonovergoten eiland geplaatst. De singles moeten vervolgens uitzoeken wie van de deelnemers hun ideale partner is. De twist? Een aantal datingexperts en relatiedeskundigen hebben vooraf bepaald welke stellen het beste bij elkaar passen. Als alle deelnemers verliefd worden op hun ideale match, dan gaan zij naar huis met een prijzenpot van 200.000 euro. Op Instagram verscheen vandaag alvast een klein voorproefje.

Kaj Gorgels

De presentatie van Are You The One? is in de vertrouwde handen van Kaj Gorgels. En de host die eerder tekende voor realityhits als Temptation Island en Expeditie Robinson heeft er alvast zin in: “Ik denk dat dit programma iets extra’s heeft door het spelelement. Er zijn veel reality- en datingprogramma’s, maar bij Are You The One?  kan de kijker thuis ook meespelen met het spel, wat echt onderscheidend is.”

Are You The One? is vanaf vrijdag 15 oktober te zien bij Videoland en vanaf zondag 17 oktober bij MTV.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.