Monsters At Work: Nieuwe serie gaat verder waar Monsters, Inc. ophield!

Veronica Superguide logo
Monsters At Work: Nieuwe serie gaat verder waar Monsters, Inc. ophield!

Monsters At Work: Nieuwe serie gaat verder waar Monsters, Inc. ophield!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

We gillen! Disney’s streamingdienst Disney+ brengt de wereld van Monsters, Inc. weer tot leven.

Disney neemt zijn nieuwe streamingdienst érg serieus. Naast nieuwe Star Wars- en Marvel-series komt Pixar óók met een paar oude bekenden… Sully en Mike keren terug in de Monsters, Inc-spin-off-serie Monsters At Work.

In Monsters, Inc. probeerden de monsters energie op te wekken met de angstkreten van kinderen. Na een tijdje ontdekken Sully (John Goodman) en Mike (Billy Crystal) dat schaterlachen véél efficiënter is.

Monsters At Work

De serie speelt zich af ná de Pixar-film uit 2001 en de prequel-film Monsters University (2013). Goodman en Crystal keren sowieso terug als Sully en Mike. Jennifer Tilly is weer te horen als Mikes vriendin Celia en John Ratzenberger keert terug als de Yeti. Een nieuwe rol is voor Ben Feldman, die een grappenmaker genaamd Tyler Tuskmon speelt. Hoe die er precies uitziet is nog onbekend.

Vast staat dat Tyler enorm opkijkt tegen Sully en Mike (ze hebben tenslotte de monsterwereld gered!), en bijzonder graag met dit duo wil samenwerken. De ‘schurk’ in Monsters At Work is waarschijnlijk de loodgieter Duncan (Lucas Neff), die er alles aan doet om zélf zo snel mogelijk carrière te maken. Naast deze acteurs zijn o.a. Henry Winkler (Happy Days, Barry), Aisha Tyler (Archer) en Kelly Marie Tran (Star Wars) te horen in de serie. We hopen stiekem dat Steve Buscemi weer meedoet, als de sneaky Randall Boggs, maar we vrezen van niet.

Monsters At Work is in de loop van 2020 te zien op Disney+. Je weet wel, die streamingdienst van Disney die als eerste in Nederland beschikbaar is

Lees verder