Monique Westenberg, verzoening André

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg, verzoening André

Monique vond social media-gedrag André en Bridget ‘walgelijk’

|
|

Laatste update:

Monique Westenberg liet zich - met uitzondering van déze felle sneer - nog nooit eerder uit over de relatie tussen Bridget Maasland en haar liefje André Hazes. Tot nu. 'Moon' vertelt in geur en kleur hoe 'walgelijk' ze alle insta-liefdesverklaringen vond.

In een nieuw interview met LINDA, dat morgen officieel verschijnt, doet Monique uitgebreid haar kant van 'het verhaal'. Het hernieuwde liefje van André Hazes drukt onder meer dit bizarre gerucht, over een zogenaamde vechtpartij tussen haar en Bridget op Curaçao, de kop in. Wél sloeg daar de liefdesvonk weer over. "Dus ik zit daar rustig te wachten, hij komt aanlopen en ineens, bám, gebeurde er iets in mijn lichaam. En in zijn lichaam. Er sprong gewoon echt een vonk over", aldus Monique.

Monique vond social media-gedrag André en Bridget ‘walgelijk’

'Walgelijk'

Hoewel alles nu weer koek en ei is, ging Monique wel degelijk door een zware periode toen André en Bridget hun liefde vol op sociale media knalden. "Ik kreeg gewoon amper de tijd om die pijn te voelen, omdat alles zo in my face werd gedaan", zegt ze openhartig. "Dat kan ik ook niet goedpraten, dat vind ik echt walgelijk. Ik vind het ook zo ondoordacht naar de kleine toe."

'Geen blijvertje'

Monique zegt verder dat zij en André "een zielenliefde" hebben. Hoewel ze het pijnlijk noemt, die tijd dat André met Bridget ging, voelde Monique geen enkel moment jaloezie. "Van Bridget voelde ik in elk geval dat dit geen blijvertje was. Toen ik hoorde om wie het ging dacht ik meteen: nu snap ik het, dit gaat ’m verder niet worden."

Het hele interview met Monique Westenberg vind je vanaf morgen in de nieuwe LINDA.

Lees verder