Rik van de Westenlaken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Rik van de Westenlaken
Wie is de Mol?

Molloten opgelet! Op déze plekken zijn nieuwe hints Wie is de Mol? te vinden

|
|

Laatste update:

Molloten kunnen zich weer verzamelen voor méga hints van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. AVROTROS dropte al een bom door de kijkers te laten kiezen voor een onthulling van de kandidaten. Wat blijkt? De Mol is dichterbij dan je denkt en zwerft nu al ergens onder de grond in Nederland! Wij zochten het voor je uit. 

Houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom Wie is de Mol?

De macht ligt bij de kijkers. Alweer! Dit keer heeft het weer alles te maken met de kandidaten van het nieuwe seizoen. Eerder deze week dropten de makers al een mysterieuze hint voor ons: "Maken jullie de kandidaten bekend?" Een paar keer doorklikken op de officiële website van WIDM en je stuitte op nóg een bijzondere tekst: "Dit seizoen bepalen jullie of de kandidaten worden bekendgemaakt". Daarna bleef het stil. Tot nu. 

Coördinaten

De nieuwe hint is weer, tja, cryptisch. We werden door een woordvoerder van AVROTROS geadviseerd  'de socials en het straatbeeld goed in de gaten houden'. De omroep komt daarom wederom met nieuwe informatie: "Werk samen. Zaterdag 26 november. 14.00 uur. Vijf locaties." Wat moeten we hiermee?! Gelukkig is het korte bericht aangevuld met een vijftal coördinaten. 

Locaties

De coördinaten leiden naar vijf Nederlandse steden: Haarlem, IJsselstein, Middelburg, Deventer en Weert. De locaties van de kandidaten? Wie is de Mol? is de laatste tijd wel wat vaker interactief. Tijd om van die bank te komen en zélf mee te doen aan het leukste spelletje van de Nederlandse televisie! 

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

 

In actie

WIDM-kijkers hebben al eens eerder invloed gehad op het verloop van het populaire NPO-programma. Vorig seizoen konden we in augustus al live inschakelen tijdens de opnames voor de bekendmaking van de kandidaten. We mochten zélfs stemmen op degene die we het minst verdacht vonden. 

 

Wie is de Mol? 2023 is vanaf 7 januari te zien op NPO 1. Houd Veronica Superguide in de gaten voor de nieuwste hints en theorieën! 

Lees verder