Welke kandidaten gaan we zien in het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

Presentator Rick van de Westelaken van Wie is de Mol?

Het blijft toch een van de spannendste onderdelen van het spel. Raden wie er meedoen aan het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Wat weten we tot nu toe?

De die hard fans van Wie is de Mol? zijn in rep en roer. Op Instagram is namelijk een silhouet verschenen! Ja, een silhouet, van misschien wel de deelnemers. Of niet, want we weten niet of de foto echt is. Want de foto verscheen niet op een officieel account van het tv-programma. Toch zegt AVROTROS dat we vooral social media in de gaten moeten houden.Houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom Wie is de Mol?

Speuren op Instagram

De bewuste silhouetfoto verscheen op het Instagramaccount @wieisdemolhintsnl (zie hieronder). Het toont tien kandidaten met Rik in het midden in een heuvelachtig gebied. En daarmee speculeren de Molloten er lustig op los. Zo zou Valerio Zeno te zien zijn en toch ook zeker Soy Kroon, herkenbaar aan z'n krullen. En zelfs RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink en boerderijhouder Raven van Dorst worden genoemd. De opvallendste optie is misschien wel Dieuwertje Blok, vooral bekend als beste vriendin van Sinterklaas. Een ander Instagramaccount, @widmhints2023, stopt met gokken en noemt gewoon wat namen. Hun selectie? Waldemar Torenstra, Valerio Zeno, Rian Gerritsen, Jo van Egmond, Gregory Sedoc, Ortál Vriend, Jacob Derwig, Soy Kroon en Nance Coolen. Opvallend genoeg worden Valerio Zeno en Soy Kroon dus al meerdere keren genoemd. Maar ja, dat kunnen ze ook van elkaar overgenomen hebben.

Windhoek

Vooralsnog zegt AVROTROS dus bar weinig. Al weten we sinds gister wel dat het drieëntwintigste seizoen zal beginnen op 7 januari. Ook de locatie van het seizoen is nog niet bekend gemaakt, al gaat er een hardnekkig gerucht dat Namibië zou zijn. Dat heeft dan weer te maken met een foto van Molregisseur Richard King McCullough, waarop hij een biertje van het merk Windhoek vasthoudt. En laat dat nou net de hoofdstad van Namibië zijn. Hey! We weten ook dat het Molboekje voor seizoen 23 vanaf 22 november verkrijgbaar is in de winkel. Betekent dat dan dat we daarvoor zullen weten wie de deelnemers zijn? We houden je op de hoogte.

Wie is de Mol? is vanaf 7 januari elke zaterdagavond te zijn bij AVROTROS op NPO 1 om 20.30 uur