• Marvel

Moet je zien! Eerste beelden van Black Panther: Wakanda Forever

Black Panther

Dit wil je even zien! Tijdens Comic-Con in San Diego werd zaterdag de langverwachte trailer van Black Panther: Wakanda Forever getoond. En die is zeker veelbelovend.

Trailer Black Panther

Black Panther: Wakanda Forever is een vervolg op de kaskraker van 2018 met in de hoofdrol Chadwick Boseman. De acteur overleed twee jaar geleden aan kanker. Hoe T'challa precies terugkeert werd nog niet erg duidelijk, maar Marvel zei eerder al niet op zoek te willen gaan naar een vervanger voor de hoofdrol.

Ode aan Chadwick Boseman

"Ik beloof je dat ik zijn hand nu op me kan voelen”, zei regisseur Ryan Coogler tegen het publiek. "Zijn geest, zijn passie, zijn genialiteit, zijn trots op zijn cultuur en de impact die hij op de industrie heeft gemaakt, zullen voor altijd gevoeld worden."

Verlies T’Challa

Uit de trailer is op te maken dat de film over het verlies van T'Challa zal gaan. De leegte op de troon is opgevuld door Ramonda (Angela Bassett), de moeder van T'Challa en Shuri. Ze is boos dat ze de koningin is van de machtigste natie ter wereld, terwijl haar familie weg is.

 

Mantel Black Panther

Kijkers blijven met een vraag zitten na het kijken van de trailer: wie zal de mantel van de Black Panther op zich nemen? Aan het einde van de trailer is een figuur te zien in het pak van de held, maar het is niet duidelijk wie dit is. De film is vanaf november in de bioscoop te zien.

 

Twee nieuwe Avengers-films

In 2025 zullen twee (!) nieuwe Avengers-films in de bioscoop verschijnen. Dat werd zaterdag bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse fanbeurs Comic-Con in San Diego.

In 2025 in de bioscoop 

De succesvolle reeks superheldenfilms wordt uitgebreid met Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars, kondigde directeur Kevin Feige aan. De eerste moet op 2 mei 2025 verschijnen, de tweede op 7 november. Details over de films, behorend tot de Multiverse Saga, werden verder niet gegeven.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via Spotify, Apple Podcasts en andere populaire podcast apps.