Matthew McConaughey, The Gentlemen, Hugh Grant

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matthew McConaughey, The Gentlemen, Hugh Grant

Hilarisch! Moeder Matthew McConaughey (88) en vader Hugh Grant (91) worden gekoppeld

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het zou zomaar eens kunnen dat de moeder van Matthew McConaughey en de vader van Hugh Grant binnenkort een setje vormen. De twee acteurs hebben zich namelijk opgeworpen als ware Cupido's! 

Tijdens een dubbelinterview eind vorig jaar spraken de twee mannen, die te zien zijn in The Gentlemen, over de plannen met Kerstmis. Hugh Grant vroeg zich toen af: “Zou je 87-jarige moeder geïnteresseerd zijn in een vriendelijke, 91-jarige Engelsman?”

Eerste date

Topacteur Matthew McConaughey vond het idee nog niet eens zo gek klinken. "Mijn vader vertrok in 1992. Twee jaar geleden verliet haar tweede man, met wie ze negentien jaar samen was, haar. Dus ze is vrijgezel en vitaal." En zo gezegd, zo gedaan. Dat blijkt nu. "Zijn vader James is 91, mijn moeder Mary Kathlene McCabe is 88. Dus waarom niet?", zei Matthew onlangs nog tegen Entertainment Tonight. "Het is de bedoeling dat ze elkaar volgende week ontmoeten. En waarschijnlijk zullen we ze de rest van de nacht niet meer zien”, zei hij grappend. Wij hopen dat het een succes wordt, al missen de acteurs natuurlijk wel onze All You Need is Love-presentator Robert ten Brink.

Lees verder