Chris Evans als Captain America in Avengers: Endgame

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Evans als Captain America in Avengers: Endgame

Moeder Chris Evans in tranen om bejaarde Captain America

|
|

Laatste update:

Chris Evans' moeder barstte in huilen uit toen ze voor het eerst die stokoude versie van Steve Rogers zag aan het einde van Avengers: Endgame.

De reden? Nou, die kun je waarschijnlijk wel raden. Het is heel begrijpelijk. "When Evans’s mom saw her son in Avengers: Endgame made up to look like an aged Steve Rogers, she burst into tears", beschrijft het blad Esquire in een interview met Chris.

Old man cap

Deze 'old man Cap' - lees hier hoe oud hij écht moest voorstellen - zorgde dus voor tranen bij mama Evans. "He resembled his late granddad exactly." Aww... Dus als je wil weten hoe de opa van Chris Evans eruitzag, hoeven we alleen maar het einde van Endgame te kijken! 

Behind the scenes

De transformatie van jonge god naar stokoude baas was het resultaat van een dikke laag professionele make-up plus een vleugje CGI, zijn we inmiddels te weten gekomen. Zo postte Chris een kiekje vanaf de set op het moment dat zijn look pas half klaar was. Beetje eng. Het lijkt er overigens op dat Chris het schild voorgoed aan de wilgen heeft gehangen, maar gelukkig neemt Anthony Mackie die met alle plezier over voor Disney+-serie The Falcon and the Winter Soldier, althans...

Toekomst MCU

... Dat is de bedoeling. Vooralsnog zit The Falcon and the Winter Soldier een beetje in limbo. Heel Hollywood ligt plat vanwege de coronacrisis en hoewel deze serie over Sam Wilson en Bucky Barnes (Sebastian Stan) al in een vergevorderd stadium zat, moesten er toch nog wat opnames plaatsvinden. Het is dus maar de vraag of 'ie de geplande Disney+-release van augustus dit jaar gaat halen, maar dat lijkt nu wel zéér onwaarschijnlijk. Overigens is er ook op MCU-filmgebied het een en ander veranderd door de coronacrisis: check hier hoe het releaseschema er op dit moment uitziet.

Lees verder