Leven na Modern Family: Ty Burrell maakt nieuwe comedyserie!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Leven na Modern Family: Ty Burrell maakt nieuwe comedyserie!

Leven na Modern Family: Ty Burrell maakt nieuwe comedyserie!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Eerder dit jaar kwam er helaas een emotioneel einde aan één van de beste comedy-series aller tijden: Modern Family. Het afscheid was één groot tranendal, maar er is ook een beetje goed nieuws in de nasleep: Phil Dunphy-acteur Ty Burrell komt met een nieuwe comedy-serie!

Ty is eigenlijk net als Phil een alleskunner die héél veel balletjes hooghoudt. De Emmy-winnaar is eigenaar van een restaurant en twee bars. Naast zijn werk als acteur én zijn real life-rol als vader van twee kids, runt hij sinds kort ook nog een eigen productiebedrijf. En dat bedrijf sleepte meteen een deal binnen met 20th Century Fox!

Nieuwe serie

Ty gaat als onderdeel van die deal een nieuwe comedy-serie produceren voor zender ABC, zo meldt Variety. Inderdaad: dezelfde zender als Modern Family. De serie heet Yours, Mine & Paul's en draait om het personage Lauren. Haar beste vriend Paul vraagt of Lauren draagmoeder wil worden voor hem en zijn partner Xander. Wanneer Paul plotseling overlijdt, zit Lauren met Xander opgescheept. En die twee mogen elkaar totáál niet.

Ty Burrell

Het is nog niet bekend of Ty zelf ook een van de (hoofd)rollen gaat spelen. Hij heeft er in ieder geval zin in! "Ik vind het geweldig om te blijven werken met de mensen die me elf jaar lang geld betaalden om me in de rol van Phil voor gek te zetten", laat hij weten in een eerste reactie. "Nu heb ik eindelijk de kans om dat zelf te doen."

Yours, Mine & Paul's heeft helaas nog geen releasedate.

Lees verder