Modern Family

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Modern Family

Modern Family-reünie op sprookjesbruiloft van Sarah Hyland

|
|

Laatste update:

Uit het oog, uit het hart? Dat geldt niet voor de sterren van Modern Family. De acteurs, die elf seizoenen met elkaar doorbrachten, zien elkaar nog geregeld. Dit weekend hadden ze een mini-reünie op de bruiloft van Sarah Hyland. 

Koek is op

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van de populaire sitcom Modern Family. Na 11 seizoenen en zelfs een rolletje voor Nederland was de koek dan toch echt op. Maar gelukkig staan alle seizoenen nog op Disney+! Kun je gelijk even opletten of je deze fouten spot.

Sprookjesbruiloft

Het einde van de serie betekent niet het einde van de vriendschappen tussen de Modern Family-acteurs. Op social media is te zien dat ze nog regelmatig afspreken. Het is dan ook geen verrassing dat meerdere castmembers een uitnodiging hebben ontvangen voor de bruiloft van Sarah Hyland. 

Reünie

Dit weekend stapte de actrice in het huwelijksbootje met Wells Adams, met wie ze sinds 2019 verloofd is. Het was de bedoeling dat ze elkaar al eerder het ja-woord zouden geven, maar vanwege corona moest de bruiloft meerdere keren worden uitgesteld. Onder toeziend oog van haar Modern Family-collega’s Sofia Vergara, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson en Nolan Gould is ze getrouwd. En wij kunnen genieten van de kiekjes van de mini-reünie!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder