Mindhunter-cast ontslagen: komt er een seizoen 3?

Door Redactie
Mindhunter

Het contract van de cast van Mindhunter wordt niet verlengd door Netflix, maar de serie is niet gecanceld. Maker van de spannende thriller, David Fincher, heeft namelijk alsnog de mogelijkheid om ooit het derde seizoen te produceren! 

Gone Cast

David Fincher gaat eerst bezig met een aantal andere projecten, zoals de Netflix-film Mank en het tweede seizoen van Love, Death and Robots. De regisseur heeft het dus hartstikke druk en legt het produceren van Mindhunter even opzij, maar misschien kunnen we over een paar jaar toch een nieuw seizoen verwachten. Omdat Fincher het niet eerlijk vond dat de cast alsnog verbonden was aan hun contract (en dus geen andere rollen aan mocht nemen) heeft hij het contract voor nu niet verlengd. Of het derde seizoen dan ook wordt opgenomen met dezelfde acteurs en actrices, is nog onduidelijk.

Bloedstollende verhalen 

Helaas moeten we dus waarschijnlijk heel lang wachten op de nieuwe Mindhunter... Maar het tweede seizoen staat sinds kort wel op NetflixMindhunter gaat over twee FBI-agenten die in de wereld van seriemoordenaars duiken. Zo komen ze steeds meer te weten over wat hen drijft en die kennis gebruikt het koppel weer in de praktijk. Enorm spannend! Nog niet gezien? Dit zijn de 7 redenen waarom je Mindhunter wél moet kijken.