Miljuschka Witzenhausen, Obese

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen, Obese

Miljuschka Witzenhausen presenteert vernieuwde versie Obese

|
|

Laatste update:

Miljuschka Witzenhausen hangt de snacks uit Snackmasters voorlopig aan de wilgen, want de tv-kok heeft een nieuwe klus te pakken. Ze presenteert binnenkort een vernieuwde versie van het afvalprogramma Obese.

Ze neemt hiermee het stokje over van Wendy van Dijk en Angela Groothuizen.

Nieuwe presentatrice

De body positivy-presentatrice is volgens zichzelf de perfecte persoon voor deze klus. "Ik denk dat ik beter dan wie dan ook kan begrijpen hoe het is om constant verleid te worden door al die lekkere dingen en ook dat de moed je soms in de schoenen kan zakken", legt ze uit in RTL Boulevard. "Dat je vijf kilo afvalt, er daarna een maand niks gebeurt en je naar troost-eten wilt grijpen. Als dat gebeurt, kunnen de kandidaten mij bellen of iemand uit mijn team." 

Bekijk hieronder het hele interview met Miljuschka.

Win het weekend van je dromen

Een gezonde levensstijl

Het populaire afvalprogramma gaat wel op de schop, precies zoals Peter van der Vorst al had aangekondigd. "Er wordt niet meer constant gehamerd op het verliezen van kilo's. Dat is slechts een van de doelen", legt Peter uit. "In de nieuwe opzet ligt de nadruk veel meer op de lange termijn en het veranderen van je lifestyle. Hoe word je gezond en gelukkig? Naast het mentale en sportieve deel, wordt er ook veel aandacht besteed aan voeding en gezond eten."

Geen morbide obesitas 

Daarnaast gaan de makers niet meer op zoek naar deelnemers met morbide obesitas die, a la Danny, in korte tijd meer dan 100 kilo willen verliezen. "Omdat de kans op blijvend succes bij hen klein is gebleken", aldus Peter. Ze zoeken daarom naar mensen met een BMI van onder de 40 die 30 tot 50 kilo af moeten vallen. En al deze veranderingen hebben een reden. "Met deze nieuwe opzet denken we dat het programma veel beter past bij deze tijd en hopelijk nog jaren meekan."

Obese zal in het voorjaar van 2022 te zien zijn op RTL5. Je kunt je nog opgeven

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder