Miljuschka Witzenhausen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen verliest haar ondergoed op bijzondere foto

|
|

Laatste update:

Miljuschka Witzenhausen is inmiddels druk met haar nieuwe kookprogramma. Gelukkig is de tv-kok haar Instagram-volgers echter niet vergeten! Miljuschka komt zo vlak voor het weekend namelijk wederom met een pikant kiekje.

Miljuschka Witzenhausen verliest onderbroek

Hieronder zie je een wel heel bijzondere foto van Miljuschka Witzenhausen. De tv-kok lijkt tijdens het boodschappen doen namelijk haar onderbroek te zijn verloren! Gelukkig zijn Miljuschka haar volgers én haar vriend inmiddels wel wat gewend. “Zoveel boodschappen dat je broek er vanaf zakt. Hele gave foto”, schrijft iemand bijvoorbeeld onder de Instagram-foto.

Een zelfverzekerde Miljuschka Witzenhausen 

Zoals gezegd, is Miljuschka er niet vies van om zichzelf bloot te geven op het internet. En dat doet ze eigenlijk altijd met een goede reden! De tv-kok wil namelijk op een zelfverzekerde wijze haar curves showen. Dat Miljuschka uitgegroeid is tot een zelfverzekerde vrouw heeft natuurlijk ook te maken met haar bewogen familiegeschiedenis, waarover ze laatst nog openhartig vertelde.

Miljuschka begon eerder deze week juni met haar nieuw programma: Miljuschka Kookt. Vanaf 17:30 uur deelt ze elke werkdag twee recepten op RTL4, die ze in haar eigen keuken bereidt.

Lees verder