Miljuschka Witzenhausen reageert op plussize-rel

Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen reageert op plussize-rel

Miljuschka reageert fel op kritiek 'plussize' lichaam

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Milljuschka Witzenhausen reageert op kritiek die haar instagram-pagina vult nadat ze een foto van haar als 'plussize' model op de cover van Grazia plaatste. Veel volgers vinden haar helemaal niet 'een maatje meer'. 

Miljuschka, die laatst door een naaktfoto ook al zorgde voor rumoer op Instagram, reageert als volgt: "Gossiemikkie wat is iedereen ervan geschrokken dat ik onder het kopje plussize lichaam val. Dat is maar goed ook." Het begon allemaal met dit kiekje: 

Miljuschka reageert op plussize lichaam

Volgers reageerden vol ongeloof en vroegen zich af waarom Miljuschka's lichaam blijkbaar al onder 'een maatje meer' valt. Het nichtje van Willem Holleeder kan die ophef wel verklaren. "Gek genoeg is het tegenwoordig al zo dat je vanaf maat 40 hieronder valt", zo legt ze uit. "Ik heb maat 42-44 en weeg gemiddeld 75kg met een lengte van 165cm. Ik heb absoluut geen problemen met mijn maat of gewicht."

Meer acceptatie voor plussizers

De RTL Boulevard-ster en tv-chef hoopt op meer acceptatie. Wat ze eraan gaat doen? "Ik schreeuw al tijden in een woestijn om een plussize badmode lijn door influencers van Nederlandse bodem." Ook geeft ze haar vrouwelijke volgers nog 'n belangrijke boodschap mee. "Dus dames show alles wat je hebt op het strand, op social media, laat het licht aan in de slaapkamer. Wees trots op jezelf en geniet van dat lichaam!"

Lees verder